Duurzaamheid

Draag bij aan een duurzame toekomst voor de varkenshouderij met onze veelzijdige voerbakken en voerautomaten. De uitgebreide selectie aan varkensvoerbakken, troggen en voerautomaten van VERBA garandeert optimale prestaties en duurzaamheid in elke stalomgeving.

Hoogwaardige materialen en duurzaamheid

Onze varkensvoerbakken worden vervaardigd van gerecycled roestvast staal 304 en zware PE-kunststof. Dit draagt niet alleen bij aan duurzaamheid, maar ook aan stevigheid in de varkensstal. Al het afval dat ontstaat tijdens het productieproces wordt zorgvuldig verzameld en gerecycled. Bovendien draaien onze energiezuinige machines op meer dan 1.150 zonnepanelen.

Verminderde CO2-uitstoot en kwaliteit

Wij selecteren onze leveranciers strikt uit Nederland en Duitsland. Zo garanderen we hoogwaardige materialen en dragen we bij aan verminderde CO2-uitstoot. Bij VERBA ben je verzekerd van kwaliteit en duurzaamheid. Daarom bieden we op veel van onze varkensvoerbakken met vertrouwen een garantie van 7 jaar.

Investeer in de toekomst

Investeer in de toekomst van je varkenshouderij met VERBA’s voerbakken, troggen en voerautomaten. Je maakt daarmee een verschil voor jouw bedrijf en het milieu.