VERBA. The perfect feeder.
VERBA is al ruim 50 jaar producent van de perfecte voerbak voor bedrijf en dier. Wij produceren in onze Nederlandse fabriek biggenkappen, vloerverwarming, drinkbakken en voerbakken voor biggen, vleesvarkens en zeugen.

The Perfect Feeder since 1971

VERBA is al ruim 50 jaar producent van de perfecte voerbak voor bedrijf en dier.

Over ons

Welkom in Nijnsel bij VERBA

Welkom in Nijnsel, het kloppend hart van “De Meierij van ‘s-Hertogenbosch” en het epicentrum van traditionele klompenproductie in Zuid-Nederland. Hier smelten technologie en ambacht samen. Deze perfecte voedingsbodem heeft VERBA, de toonaangevende producent van hoogwaardige varkensvoerbakken, gevormd. Wij zijn namelijk gepassioneerde pioniers in het leveren van innovatieve voersystemen voor varkens, met aandacht voor elke levensfase. Dus of het nu gaat om biggen, vleesvarkens of zeugen, wij hebben de juiste oplossing.

Gerecycled kunststof

Sinds 1971 staat VERBA bekend om zijn toewijding aan hygiëne, efficiëntie, veiligheid en duurzaamheid in varkensvoerbakken voor varkensstallen. In de late jaren ’70 namen we afscheid van asbestcement en stapten we over op gerecycled kunststof, waarmee we vooropliepen in de branche.

Onze innovatieve aanpak kent geen grenzen. In de vroege jaren ’80 introduceerden we de brijvoerbak, die de varkensmestproductie met 50% verminderde. Daardoor werd een aanzienlijke milieuwinst geboekt. Deze geest van innovatie zetten we als familiebedrijf voort.

Grootse varkens voerbakken assortiment ter wereld

De huidige generatie biedt namelijk het meest uitgebreide assortiment varkensvoerbakken en voerautomaten ter wereld. Zo omvat ons aanbod meer dan tweehonderd voerbakvarianten, allemaal van hoge kwaliteit, geoptimaliseerd voor gebruiksgemak en welzijn van de varkens. Bovendien bieden onze unieke voerbakontwerpen een optimale voederconversie (FCR). Ook voor kraamhokken bieden we voerbakken, biggenkappen en vloerverwarming. Daarnaast leveren we op maat gemaakte oplossingen voor uw specifieke wensen.

Duurzaamheid voorop

Duurzaamheid staat centraal bij VERBA. Vrijwel al onze grondstoffen zijn gerecycled en ons afval van papier, plastic en roestvrijstaal wordt zorgvuldig verwerkt. Onze productiefaciliteiten draaien op zonne-energie. Bovendien proberen we onze leveranciers zo dicht mogelijk bij huis te vinden om CO2-uitstoot te verminderen. Dankzij ons uitgebreide dealernetwerk worden onze varkensvoerbakken wereldwijd verspreid, en misschien binnenkort ook wel bij u in de stal.

Daarom kies je voor VERBA

Meer dan 50 jaar ervaring

In 1971 ontwikkelde voormalig varkenshouder Bert Verbakel de perfecte varkensvoerbak. Inmiddels heeft de 3e generatie haar intrede gedaan in ons familiebedrijf en blijven we ontwikkelen voor een ideale stalinrichting.

Gaan voor het maximale

Een optimale voederconversie is allesbehalve vanzelfsprekend. Uit diverse onderzoeken én uit de ervaringen van onze klanten wereldwijd, is de VERBA voerbak al jaren bewezen effectief in het varkenshok.

Voorop in duurzaamheid

Ongeëvenaarde garantie en kwaliteit. Door het gebruik van 100% gerecyclede materialen, 1150 zonnepanelen, Nederlandse leveranciers en energiezuinige machines proberen we elke dag onze footprint te verkleinen en onze kwaliteit te verhogen.

Aandacht voor mens én dier

Gemak en veiligheid in de stal zijn kenmerkend voor onze voerbakken. Denk hierbij aan anti-morsranden om de hygiëne te verhogen en verspilling te voorkomen, gebruik van eenvoudige afstellingen en een diervriendelijke afwerking.