VERBA. The perfect feeder.
VERBA is al ruim 50 jaar producent van de perfecte voerbak voor bedrijf en dier. Wij produceren in onze Nederlandse fabriek biggenkappen, vloerverwarming, drinkbakken en voerbakken voor biggen, vleesvarkens en zeugen.

The Perfect Feeder since 1971

VERBA is al ruim 50 jaar producent van de perfecte voerbak voor bedrijf en dier.

Over ons

Welkom in Nijnsel
Welkom in Nijnsel, gelegen in het hart van “De Meierij van ‘s-Hertogenbosch”, de traditionele klompenregio in het zuiden van Nederland. Waar technologie en ambacht samenkomen. De perfecte locatie voor VERBA, producent van de perfecte varkensvoerbak. Wij zijn de trotse makers van innovatieve varkensvoerbakken voor de nationale en internationale markt. Voersystemen voor elke levensfase van een varken. VERBA werd in 1971 opgericht door Bert Verbakel. Als varkenshouder zag hij als geen ander wat belangrijk is in stallen: hygiëne en efficiëntie, maar ook veiligheid en duurzaamheid. Daarom was hij de eerste producent die eind jaren ‘70 stopte met het gebruik van asbestcement en overstapte op gerecycled kunststof.

Daar eindigde het niet. VERBA was begin jaren tachtig ook de uitvinder van de brijvoerbak. Hierdoor werd de mestproductie met 50% verminderd, een enorme verbetering voor het milieu. VERBA, nog steeds een familiebedrijf, heeft die innovatieve aanpak voortgezet.
De nieuwe generatie VERBA biedt varkensvoerbakken in tweehonderd varianten het breedste assortiment ter wereld. Van de hoogste kwaliteit en geoptimaliseerd voor gebruiksgemak en dierenwelzijn. Onze unieke ontwerpen zorgen voor een optimale voerconversie. Ook voor kraamhokken maken wij biggenkappen en vloerverwarming. En we zijn specialisten in maatwerk.

Duurzaamheid voorop
Duurzaamheid staat voorop bij alles wat we doen. We gebruiken bijna 100 procent gerecyclede materialen. Bovendien wordt ons afval van papier, plastic en roestvrij staal afval ook gerecycled. Onze machines draaien op zonne-energie. En onze leveranciers zoeken we dichtbij huis om CO2-uitstoot door transport te verminderen. Ons hechte dealernetwerk bezorgt onze producten over de hele wereld. Misschien binnenkort ook in uw stallen.

Daarom kies je voor VERBA

Meer dan 50 jaar ervaring

In 1971 ontwikkelde voormalig varkenshouder Bert Verbakel de perfecte varkensvoerbak. Inmiddels heeft de 3e generatie haar intrede gedaan in ons familiebedrijf en blijven we ontwikkelen voor een ideale stalinrichting.

Gaan voor het maximale

Een optimale voederconversie is allesbehalve vanzelfsprekend. Uit diverse onderzoeken én uit de ervaringen van onze klanten wereldwijd, is de VERBA voerbak al jaren bewezen effectief in het varkenshok.

Voorop in duurzaamheid

Ongeëvenaarde garantie en kwaliteit. Door het gebruik van 100% gerecyclede materialen, 1150 zonnepanelen, Nederlandse leveranciers en energiezuinige machines proberen we elke dag onze footprint te verkleinen en onze kwaliteit te verhogen.

Aandacht voor mens én dier

Gemak en veiligheid in de stal zijn kenmerkend voor onze voerbakken. Denk hierbij aan anti-morsranden om de hygiëne te verhogen en verspilling te voorkomen, gebruik van eenvoudige afstellingen en een diervriendelijke afwerking.