Voerstation of voederbak varkens / biggen / zeugen  

Welkom bij VERBA voerbakken

VERBA is al ruim 50 jaar producent van de perfecte voerbak voor bedrijf en dier.

VERBA produceert biggenkappen, vloerverwarming, drinkbakken en voerbakken voor biggen, varkens en zeugen.

VERBA de hoogste kwaliteit voerbak, 100% geproduceerd in Nederland!

Welkom bij VERBA voerbakken

VERBA is al ruim 50 jaar producent van de perfecte voerbak voor bedrijf en dier.

VERBA produceert biggenkappen, vloerverwarming, drinkbakken en voerbakken voor biggen, varkens en zeugen.

VERBA de hoogste kwaliteit voerbak, 100% geproduceerd in Nederland!

Welkom in Nijnsel, gelegen in het hart van “De Meierij van 's-Hertogenbosch”, de traditionele klompenregio in het zuiden van Nederland. Waar technologie en ambacht samenkomen. De perfecte locatie voor VERBA, producent van de perfecte varkensvoerbak. Wij zijn de trotse makers van innovatieve varkensvoerbakken voor de nationale en internationale markt. Voersystemen voor elke levensfase van een varken. VERBA werd in 1971 opgericht door Bert Verbakel. Als varkenshouder zag hij als geen ander wat belangrijk is in stallen: hygiëne en efficiëntie, maar ook veiligheid en duurzaamheid. Daarom was hij de eerste producent die eind jaren ‘70 stopte met het gebruik van asbestcement en overstapte op gerecycled kunststof. Daar eindigde het niet. VERBA was begin jaren tachtig ook de uitvinder van de brijvoerbak. Hierdoor werd de mestproductie met 50% verminderd, een enorme verbetering voor het milieu. VERBA, nog steeds een familiebedrijf, heeft die innovatieve aanpak voortgezet. De nieuwe generatie VERBA biedt varkensvoerbakken in tweehonderd varianten, het breedste assortiment ter wereld. Van de hoogste kwaliteit en geoptimaliseerd voor gebruiksgemak en dierenwelzijn. Onze unieke ontwerpen zorgen voor de optimale voederconversie. Ook voor kraamhokken maken wij biggenkappen en vloerverwarming. En we zijn specialisten in maatwerk. Duurzaamheid staat voorop bij alles wat we doen. We gebruiken bijna 100 procent gerecyclede materialen. Bovendien wordt ons afval van papier, plastic en roestvrij staal afval ook gerecycled. Onze machines draaien op zonne-energie. En onze leveranciers zoeken we dichtbij huis om CO2-uitstoot door transport te verminderen. Ons hechte dealernetwerk bezorgt onze producten over de hele wereld. Misschien binnenkort ook in uw stallen.

VERBA. The perfect feeder.

Drie redenen om te kiezen voor VERBA

Ruim 50 Jaar ervaring

VERBA is opgericht in 1971 en heeft dus ruime ervaring in het ontwikkelen en produceren van voerautomaten voor varkens. Nieuwe producten worden ontwikkeld in eigen beheer en in de eigen fabriek in Nederland geproduceerd.

Koploper in ontwikkeling

VERBA is koploper in ontwikkeling als het gaat om moderne voertechnieken en microklimaten. Vele producten die nu in de markt zijn, komen als eerste uit onze eigen Nederlandse fabriek. Uiteraard staan wij ook altijd open voor nieuwe ideeën en maatwerkverzoeken.

Uitstekende garantie en service

VERBA kent een ongeëvenaarde garantie en service op alle geleverde producten. VERBA heeft een eigen servicedienst waar rechtstreeks gebruik van gemaakt kan worden. Ook na de garantieperiode staan wij voor onze klanten klaar. 

Copyright 2022 L. Verbakel BV