Werken bij VERBA

L. Verbakel B.V. is een Brabants productiebedrijf uit Nijnsel met 25 medewerkers, dat al 49 jaar dé producent is van VERBA-voerautomaten. We zijn toonaangevend op het gebied van ontwikkelen, produceren en leveren van kunststof en RVS voerautomaten en aanverwante producten. Al onze producten worden volledig in onze eigen fabriek in Nijnsel geproduceerd en worden wereldwijd verkocht via ons dealernetwerk. Het is zeker dat we je voor uitdagingen zullen stellen waardoor je kwaliteiten verder zullen groeien.

Ben je op zoek naar een leuke technische stage en wil je zien en ervaren hoe een product van grondstof tot eindproduct aan onze klant wordt afgeleverd, kijk dan voor onze beschikbare stageplaatsen eens op: https://www.stagemarkt.nl/Zoeken/Home/Details?t=l.+verbakel&s=&z=&l=Nederland&b=False&c=&lw=&n=&pg=1&srt=relevantie&e=False&ToonOpKaart=False&ViewType=Lijst&LeerbedrijfId=1483796&p=

 

Stageplaats Tekenaar 3D werktuigbouw

De functie:

Graag komen wij met een technische werktuigbouwkunde leerling in contact die ervaring heeft met 3D tekenen en graag producten wil uittekenen tijdens zijn of haar stageperiode vanaf 1 februari 2019. Wij zorgen voor de compleet ongeassembleerde producten die je secuur mag uitwerken in een 3D tekenprogramma. Een erg leuke en leerzame opdracht waarbij je jezelf vol op het 3D tekenen kunt gooien.

Wij bieden:

Een collegiale, informele werkomgeving met een no-nonsense cultuur bij een loyale en toonaangevende fabrikant. We bieden een prima beloning.

 

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Mail dan je CV en motivatie naar jeroen@verba.nl.

L. Verbakel B.V., T.a.v. Jeroen, Industrieweg 13, 5492 NG, Sint-Oedenrode, 0413-474036.

 

Acquisitie door derden wordt niet op prijs gesteld.

Copyright 2021 L. Verbakel BV