Nevendiensten en -producten

Welkom

Welkom bij Verba, uw toonaangevende partner voor hoogwaardige producten van kunststof en roestvrij staal (RVS). Met een rijke geschiedenis en uitgebreide ervaring bieden wij een breed scala aan standaardproducten en maatwerkoplossingen voor diverse sectoren en toepassingen.

Maatwerk

Naast ons uitgebreide assortiment standaardproducten, bieden wij ook de mogelijkheid om specifieke producten van RVS en kunststof op maat te laten maken. Onze expertise en vakmanschap stellen ons in staat om uw ideeën te vertalen naar hoogwaardige en praktische oplossingen die voldoen aan uw unieke behoeften en specificaties.

Bij Verba zijn we gespecialiseerd in verschillende bewerkingstechnieken, waaronder lassen, kanten, ponsen, frezen en zagen van materialen. Ons ervaren team van vakmensen staat klaar om uw projecten tot leven te brengen met precisie en vakmanschap.

Juiste adres

Of u nu op zoek bent naar standaardproducten van de hoogste kwaliteit of maatwerkoplossingen die volledig zijn afgestemd op uw behoeften, bij Verba bent u aan het juiste adres. Wij streven ernaar om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen en zijn trots op onze reputatie als betrouwbare partner voor al uw projecten.

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe Verba u kan helpen bij het realiseren van uw projecten en het optimaliseren van uw processen.

VERBA entree in Sint-Oedenrode

RVS constructie, Kunststofbewerking en Montage

RVS

In onze constructie-afdeling bieden we diverse bewerkingen voor roestvrijstalen platen, waaronder knippen, ponsen, zetten, kanten en verschillende lastechnieken, zoals manueel lassen en robotlassen (MIG/MAG en TIG). Ook kunnen we laserwerk voor u verzorgen.

Bij ons kunt u terecht voor uitbesteding van:

  • RVS laswerk
  • RVS zetwerk
  • RVS ponswerk
  • RVS knipwerk

Kunststof bewerking

Onze tweede specialisatie ligt in kunststof plaatbewerking, waarbij we PE, PP, HPL (Trespa) en plexiglas (PET) platen kunnen frezen, boren, zagen, zetten en kunststoflassen. Met een breed scala aan mogelijkheden zijn de toepassingen van kunststof platen eindeloos. Ook combineren we vaak roestvaststaal met kunststof voor nog meer mogelijkheden.

Bij ons kunt u terecht voor uitbesteding van:

  • Kunststof lassen
  • Kunststof frezen
  • Kunststof boren
  • Kunststof zagen
  • Kunststof zetten

Montagewerkzaamheden

Onze derde hoofdtak omvat montage, waarbij we pneumatisch en elektrisch montagewerk leveren met diverse bevestigingsmethoden zoals bouten, moeren, schroeven en blindklinknagels.

U kunt bij ons zowel afzonderlijke werkzaamheden uitbesteden als een combinatie van bovengenoemde diensten. Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe Verba u van dienst kan zijn met uw projecten.

Modern en goed onderhouden machinepark

We hebben een uitgebreid machinepark waarmee de mogelijkheden eindeloos zijn. Ons machinepark bestaat onder andere uit een SafanDarley knipschaar, Amada en Euromac ponsmachines, SafanDarley en Amada kantbanken, ERBA afbraamtrommels, Panasonic lasrobots, Biesse en Bussellato CNC freesmachines, Selco platenzaag, enz.

RVS knippen met Nederlandse SafanDarley guilloutineschaar
Euromac ponsmachine met automatisch laadsysteem
RVS kanten en zetten met een Nederlandse SafanDarley knipschaar
RVS afbramen met een ERBA afbraamtrommel voor diervriendelijke afwerking

Laat van u horen

Bent u vanwege capaciteitsproblemen of andere redenen op zoek naar een betrouwbare leverancier, die zich flexibel opstelt en snel kan schakelen en gewend is om tegen concurrerende prijzen te leveren, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij maken het graag voor u!

Neem u alstublieft contact op via info@verba.nl of 0413-474036, en wij geven u op werkdagen dezelfde dag een prijs. Of kom gerust langs bij ons als u onze werkplaats met eigen ogen wil aanschouwen.