<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-WM3RRSZ" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden"> Skip to main content
Nieuws

Beurzen 2024

By 9 februari 2024No Comments

In 2024 staat VERBA weer op diverse beurzen in binnen- en buitenland waar we onze varkens voerbakken, vloerverwarmingen en biggenkappen presenteren aan varkenshouders.

British Pig & Poultry Fair in Birmingham, Engeland

Op 15 en 16 mei vindt de tweejaarlijkse British Pig & Poultry Fair plaats in het NEC-beursgebouw in Birmingham, Engeland. Onze partner Phillips Animal Health Ltd. uit Horncastle zal daar een belangrijk deel van onze producten tentoonstellen. Wij zijn ook bij hen op de stand aanwezig.

Dutch Pork & Pourltry Expo in Hardenberg

Dutch Pork & Poultry Expo in de Evenementenhal Hardenberg op 16 en 17 oktober. Deze beurs is gecombineerd met de Dutch Poultry Expo. We hebben een hoekstand van 3×4 meter. We heten u graag van harte welkom.

Eurotier in Hannover, Duitsland

Van 12 tot 15 november 2024 presenteren wij ons ook op de Eurotier in Hannover te Duitsland. Mocht u in de gelegenheid zijn, dan heten wij u ook hier van harte welkom op onze stand.

Beursbezoeken

Op andere beurzen in het buitenland presenteren we ons niet met een stand maar zijn we fysiek aanwezig door het ondersteunen van onze dealers die onze producten op hun stands presenteren. Onze partners kunnen u alles vertellen over onze producten voor de varkenshouderij.

VERBA op Eurotier 2022